Budapest Squash Akadémia

A fallabda fellegvára Budapesten.

A Budapest Squash Akadémiát egy olyan lelkes csapat hozta létre, amely fontosnak tartja a sportág szakmai felemelkedését és megújulását, valamint felkészülését az esetleges olimpiai bemutatkozásra.

Az Akadémia alapküldetése, hogy minden szintű és korú tanítvány edzéséhez professzionális körülményeket teremtsen. Természetesen a legjobbak akarunk lenni, amely cél eléréséhez megalkuvás nélkül folyamatosan javítjuk és átgondoljuk pénzügyi és szakmai keretrendszerünket. Elsődleges célunk, hogy minél több gyermek ismerkedhessen meg ezzel a csodálatos játékkel, ami reményeink szerint rövidesen olimpiai sportággá növi ki magát. Tanítványainkat elsősorban egészséges sportemberekké, nem utolsósorban eredményes versenyzőkké kívánjuk nevelni, akik, őszintén hisszük, a későbbiekben az élet minden területén megállják majd a helyüket. Természetesen felnőtt tanítványainkat is szeretettel várjuk, akik számára személyre szabott edzésekkel készülünk, figyelembe véve előzetes kéréseiket, elvárásaikat és céljaikat.

A Budapest Squash Akadémia edzésmódszereit folyamatosan bővíti és újraértékeli annak érdekében, hogy tanítványai a lehető legmagasabb színvonalú edzéseken vehessenek részt. Az Akadémia munkájában fitneszedzők és sporttáplálkozás-szakértők is részt vesznek, kiegészítve így a sikerorientált csapatmunkát.

A Budapest Squash Akadémia a Griff Squash Klubbal közösen mindent megtesz azért, hogy az ország legismertebb és legelismertebb iskolájává váljon.
A BSA büszkén hirdeti, hogy a XXI. század fallabdáját képviseli Budapesten!
Budapest Squash Akadémia (BSA), Weiner István vezetőedző, tel.:+36 309 649 870,
Griff Squash Klub, Bp., XI. ker. Bartók Béla út 152.