BSA Sportegyesület

Egy csapatban vagyunk!

A Budapest Squash Akadémia elkezdi a versenyzők leigazolását!

Ezzel kapcsolatban és az egyesületet érintő egyéb ügyekben is közzé teszek itt egy összefoglalót. Arra kérek mindenkit, hogy észrevételeit a www.facebook.com/squashakademia internetes oldalon tegye meg késlekedés nélkül. Nekem is, és talán mindenkinek, így lesz a legegyszerűbb. Természetesen bármikor hívhattok telefonon is, és emailen is elérhető vagyok. (Viber programom is működik már a telefonomon.)

Felnőtt csapatok:
A férfi csapatba az előzetes egyeztetések után az alábbi játékosok kerültek. Sinkó Szabolcs, Sinkó Zsolt, Gáti András, Német János, Rudányi Péter, Bátonyi Richárd és Weiner István A csapat 4. osztályban fog indulni. Mindenkinek el kell intéznie a sportorvosi igazolását és ki kell nyomtatnia egy átigazolási lapot, amelyet az előző egyesület képviselőjének aláírása után nekem kell odaadni. Ha valaki meggondolta magát és nem akar átigazolni, vagy nem akar a csapatban játszani, mihamarabb jelezze felém.

Női csapatok:
A női csapatba az előzetes egyeztetések után az alábbi játékosok kerültek. Magony Melinda, Hernold Fruzsi, Fehér Andrea, Kasza Eszter. Tárgyalások folyamatban vannak még további versenyzőkkel, minimum egy, de jobb lenne még két hölgyet leigazolni a csapatba. Szerintem sikerülni fog, de mindenkinek az aktuális információk birtokában kell meghoznia a döntését, lehetőleg egy-két napon belül. Akinek nincs meg a sportorvosija, csináltassa meg sürgősen. Átigazolási lapokat is intézzétek el a jelenlegi anya egyesületnél. Aki nincs még sehova leigazolva, annak én intézem a leigazolását. Az űrlapokat a www.squash.hu oldalról lehet letölteni.

Tagsági díjak:
Alapos kalkulációk után nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt tagsági díjat nem lehet 25 000 Ft/év alá szorítani. A részletes számításokat, ha nem probléma, most nem teszem közzé, de mindenkinek szívesen bemutatom, ha igényli. Így tehát a felnőtt tagsági díj 25 000 Ft/év, az utánpótlás (18 év alatt) 15 000 Ft/év lesz. Amit a tagsági díj fejében a tagok kapnak az egyesülettől: Csapat játékengedély, egyéni versenyengedély, a Griffben 30%-os kedvezmény a pályabérleti díjakból továbbá a HEAD Magyarország jóvoltából bármilyen head termékre komoly árkedvezmény (nagyker árhoz közelítő) az aktuális kiskereskedelmi árból. Fontos kiemelni, hogy fiatal tehetségeket is fel fogunk karolni a HEAD Magyarország jóvoltából. Szeretnék fejenként két-két pólót is kigazdálkodni a felnőtt csapattagok részére, de ezt egyelőre nem merem megígérni. Fontos lenne, hogy értsétek és érezzétek: Ti vagytok a Klubért, nem fordítva, mert csak így lehettek tagjai egy igazán szuper klubnak! Én személy szerint mindent meg fogok tenni, hogy a Budapest Squash Akadémia valóban Egy Klub legyen és ne csak egy egyesület a sok közül, de odaadó tagok nélkül ez természetesen nem fog menni.

Utánpótlás igazolások:
Minden tanítványomat buzdítok arra, hogy versenyezzen, mert minden egyes versenyen rengeteget lehet tanulni, új barátokra lehet szert tenni és ráadásul versenyezni egyébként is jó szórakozás. Arra kérek tehát minden utánpótlás korú versenyzőt, hogy ebbéli szándékát mihamarabb jelezze felém, hogy az igazolásokat elintézhessem.

Szeretnék tartani egy nem hivatalos közgyűlést is a leendő tagoknak. Jó lenne, ha erre a közgyűlésre az utánpótlás versenyzők szülei is eljönnének, hogy személyesen is megbeszélhessük a versenyzéssel kapcsolatos részleteket. A közgyűlésen beszedném a tagsági díjakat, elintéznénk az aktuális papírmunkákat illetve jó alkalom lenne arra is, hogy bármilyen aktuális témát személyesen is megbeszélhessünk. Annak is örülnék természetesen, hogy ha ötletekkel, jó kezdeményezésekkel, vagy akár lehetséges szponzorokkal, támogatókkal rukkolnátok elő.

A közgyűlés lehetséges időpontja valamelyik hétköznap 18.30 kor lenne a Griffben.

Várom tehát a válaszokat, észrevételeket és ötleteket!

Weiner István BSA

2012.szeptember 15.
Budapest Squash Akadémia (BSA), Weiner István vezetőedző, tel.:+36 309 649 870,
Griff Squash Klub, Bp., XI. ker. Bartók Béla út 152.